Avtalbefaring.no

Avtal befaring i Oslo (fylke)


Den eneste måten å hente inn tilbud på som fungerer!
Trenger du en håndverker? Eller kanskje en eiendomsmegler? Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring hos deg. Vi gjør det enkelt for deg å avtale slike befaringer. Helt gratis!

Kategori:
Område:
Klikk i kartet for å sortere på avstand
Kryss av for de du ønsker befaring med
1

SAALITI VVS

Dr.Dedichens vei 122
0675 Oslo
SAALITI VVS er en seriøs rørleggerbedrift som driver med alt innenfor rørinstallasjoner som varmeanlegg, sprinkleranlegg og sanitæranlegg.

Vi tilbyr også 10 års tetthetsgaranti på nymoderniserte bad.
2

Fossum & Kristiansen AS

Strømsveien 346
1081 Oslo
Vi er et rørleggerfirma som utfører alle typer tradisjonelt rørleggerarbeider omen har spesialisert oss på energiøkonomisering slik som jordvarme ,bergvarme, varmepumper luft/vann,væske/vann, sanitæranlegg samt transport & graving. Vi er for tiden 17 ansatte med bred kompetanse innen alle områder av faget. Vi levrer komplette løsninger til avtalt pris.
Ta kontakt for en hyggelig gratis befaring .
Mvh
Hans-Erik Fossum
Tlf 91 66 33 33
23 17 20 00
hans-erik@Fossum.as
www.fossum.as
3

Utleiemegler Krogsveen AS

Bolette Brygge 3
0252 Oslo
Krogsveen Boligutleie har over 15 års erfaring med utleie av alle typer boliger i Oslo og Akershus. Vi har dyktige og engasjerte meglere som kjenner markedet og er eksperter på å matche bolig og leietaker. I tillegg samarbeider vi med profesjonelle firma som er spesialister på sitt område innen blant annet flytting, flyttevask og oppussing, og som kan hjelpe deg som utleier eller leietake
4

Bjerke Eiendomsservice AS

Sinsenveien 51
0585 Oslo
Vi er 40 ansatte.
5

Sh-bygg AS

Sinsenveien 53 D
0585 Oslo
Alt i mur - puss - fasade - flislegging - stenlegging
6

Takstforum AS

Dalsløkka 9
1285 Oslo
Takstforum AS kan bistå med utvikling, prosjektering, byggeledelse, og uavhengig kontroll ved bygging av boliger og næringsbygg. Takstforum AS har sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2 og 3. Kan også bistå med tilstandsvurderinger og skader.

Takstforum AS er også sertifisert gjennom Norges Takseringsforbund for taksering av alle typer eiendommer. Det gjelder bla skaderapporter, skadeskjønn, tilstandsrapporter, boligsalgsrapporter, leiligheter, bolighus, næringseiendommer, tomter og lignende i forbindelse med lån, salg, arv/skifte, utleie, byggelån med mer.
7

AC VARMEPUMPER AS

Verkseier Furulunds vei 15
0668 Oslo
Din total leverandør av aircondition og Varmepumpe produkter. Over 40 års erfaring innen faget. Montører med fagbrev i kuldemontør faget. Ta kontakt med oss for en uforpliktene befaring og pristilbud.
8

Din Boligmegler As

Kongsveien 96a
1177 Oslo
Foreningen Estate meglerne består av noen av Norges eldste og mest velrénomerte eiendomsmeglerforretninger, og er representert i flere byer og tettsteder i Sør-Norge.
Din Boligmegler AS er lokalisert på Holtet og har mange oppdrag i bydelene Nordstrand og Søndre Nordstrand, men selger eiendommer over hele Oslo og omegnskommuner.

Våre ansatte er opptatt av at du som kunde mottar god service og kundeoppfølging i alle faser av meglerprosessen. Vi vektlegger faglig grundighet, kompetanse og informasjon ved gjennomføring av alle oppdrag. Vi lever av fornøyde kunder og tilbyr trygghet når du handler eiendom!
9

Mobile Servicepartner AS

Vetlandsfaret 4a
0684 Oslo
Rengjøring av bygårder, boligsameier, flytterengjøring, tepperens, oppskuring/boning, behandling av steingulv, vinduspuss, m,m.
Faglært og med lang erfaring.
Gode referanser.
10

Clean Holding As

Drammensveien 126a
0277 Oslo
Vi i trappvask.no påtar oss nesten alle typer vaskeoppdrag i Oslo og Akershus.
Kunden og kvalitet er det vi forsøker å være best på.
Ring for en uforpliktende befaring.

Disse ønsker jeg befaring med:
Velg bedrifter du ønsker befaring med fra listen nedenfor

Kategori

Bolig (2185)
Bygg/anlegg (1195)
Håndverker (1943)

Område

Oslo (fylke) Vis alle
Oslo (4753)