Avtalbefaring.no

Avtal befaring i Oppland


Den eneste måten å hente inn tilbud på som fungerer!
Trenger du en håndverker? Eller kanskje en eiendomsmegler? Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring hos deg. Vi gjør det enkelt for deg å avtale slike befaringer. Helt gratis!

Kategori:
Område:
Klikk i kartet for å sortere på avstand
Kryss av for de du ønsker befaring med
1

Laftesmia

Ringestad
2967 Lomen
Norsk handlaft av små og mellomstore bygg.
2

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal AS

Storgata 54
2609 Lillehammer
EiendomsMegler 1 er en del av SpareBank 1 Alliansen. Fornøyde kunder har gjort oss til landets største eiendomsmeglerforetak med totalt ca 140 meglerkontorer og ca 800 ansatte. Vi har bred erfaring i salg av brukte boliger, nye prosjekterte boliger og fritidseiendommer, og omsetter over 25 000 eiendommer i året. Med veletablerte meglerkontorer i de fleste kommuner innehar vi lokalkunnskap om området der du skal selge eller kjøpe. Det kan være den avgjørende faktoren som gjør at din bolighandel blir akkurat så god som du hadde håpet på.

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal har kontorer på Lillehammer og Vinstra. Sammen med Sparebank 1 Gudbrandsdal og Sparebank 1 Lom & Skjåk dekker vi hele Oppland fra Mjøsbrua i sør til Skjåk i vest og Lesja/Dovre i nord.
3

Lev Vel Aud Fagerås Tveit

Tveitavegen 22 Tveit Gård
2900 Fagernes
Tegner og planlegger hus, hytter og leiligheter. Lager farge- og materialforslag, forhandler kjøkken, bad og garderobe. Samarbeider med lokale leverandører og håndverkere.
4

Jens Kristian Ottosen Graving Og Transport

Anders Lysgårdsvei 10 A
2836 Biri
Gå til hjemmeside
Alt innen graving og transport.
Har sentralgodkjenning.
5

Anleggsgartner Per Hansen

Sandheimsbakken 27
2619 Lillehammer
Utomhusanlegg store og små
6

Tsh Interiørdesign Torill Sogn Haug Int.ark MIAF

Stor Gt 58
2870 Dokka
Mange års erfaring . Alle typer interiør .Håndtegnede tegninger . Privat og offentlig miljø .Rehabeliterig og rastuarenig prosjekt av gammle hus sitt interiør.
7

Martila Eiendomsservice

Dullerudvegen 91
2838 Snertingdal
Gå til hjemmeside
Kvalitet for lavest mulig pris. Besøk oss gjerne på facebook også.
8

Viken Sag Hafjell Odd Arne Steinfinsbø

Viken Gård
2636 Øyer
Viken Sag holder til på Viken Gård i Øyer nær Hafjell og Hunderfossen. Viken Sag har spesialprofilerte lister og panelbord som hovedprodukt. Viken Sag kopierer ulike lister og paneler som vinduslister, taklister, gulvlister, gerikter og ulike paneler innvendig samt ulike utvendige kledninger. Viken Sag kan levere listverk og panelbord etter ditt eget design. Viken Sag har gårdssag og utfører saging av tømmer ( leiesaging). Skal du restaurere hytte eller hus? Vi skreddersyr paneler og listverk. Viken Sag gjenskaper gamle paneler og listverk. Kontakt oss! Vi setter pris på en utfordring
9

Gausa AS

Turrsvevegen 16
2656 Follebu
Bygg og reklamemontasje.
Spesialitet: hytter, dører, vinduer og helfoliering av biler. Sentral godkjenning.
10

Ole Einar Aspeslåen

Ekornvegen 19
2640 Vinstra
Gå til hjemmeside
Kontroll av brannslukkere